+36 70 229 6796

Honlapkészítés

Még nincs honlapom

... de szeretnék egyet

Már van honlapom

... de szeretném megújítani

A lehetőségek...

... természetesen korlátlanok, de a honlapod tartalmától és a terveidtől függően a megvalósítás kiválasztása egy fontos döntés. Jobb az elején tisztázni az igényeket és ahhoz megkeresni a leginkább testhez álló megoldást, mert a váltás egy másik rendszerre megoldható, de a gondos tervezéssel és választással elkerülhető.  

Joomla! alapú honlapok

A Joomla! egy nyílt forrású tartalomkezelő rendszer (Content Management System - CMS), amely ingyen használható magán- és kereskedelmi célokra egyaránt. Az alapfunkciók bővítéséhez több ezer bővítmény áll rendelkezésre, az egyedi megjelenést ingyenes és prémium ("fizetős") sablonok tízezrei biztosítják.

Wordpress alapú weboldalak

A Wordpress a világon tán legnépszerűbb blogmotor, amely tartalomkezelő rendszerként is használható. Személyes blogok, kisebb céges honlapok kialakításához használható, és ugyancsak bővítmények és sablonok ezrei biztosítják az extra funkciókat és az egyedi megjelenést.

Egyszerű HTML/CSS/JS alapú weboldalak

Ha csak egy igen ritkán változó, alapoldalakat tartalmazó weboldalra van szükség, akkor a HTML/CSS/JavaScript technológiára épülő honlap egy igen költséghatékony megoldást jelenthet. Ezt a lehetőséget csak akkor ajánlom, ha TÉNYLEG ritkán vannak változások, vagy nem ijedsz meg attól, hogy a változtatáshoz kódban kell turkálni :)
Ha nem tudod eldönteni, hogy Neked melyik megoldás lenne az optimális írj vagy hívj - segítek választani.

Gyakori kérdések

Melyiket válasszam?

Attól függ, mit szeretnél :). A Joomla! és a Wordpress egyaránt használható blogoláshoz, személyes vagy céges honlaphoz, portfolió oldalhoz, az esetleg szükséges extra funkciókat bővítmények tömkelege biztosítja. A Joomla masszívabb, alapból több lehetőséget biztosít, amit a Wordpressben csak bővítményekkel lehet megvalósítani, kevesebbet támadják, viszont a kezelése kicsit talán macerásabb (a betanítás egy óra helyett másfél ;) )

Ki fogja frissíteni?

Optimális esetben Te magad. Amikor átadom, megmutatom, hogy mit hol, hogyan tudsz módosítani, kapsz egy személyre szabott útmutatót/súgót, igény szerint videóval, és az átadás utáni két hónapban ott leszek a háttérben, "fogom a kezed" az első lépéseknél. Ha nem akarsz vele foglalkozni, akkor elküldöd, amit fel szeretnél tenni és megcsinálom én (lásd: Tartalom karbantartása)

Meg fogják találni a honlapomat?

Én mindent meg fogok tenni érte, erre való a keresőoptimalizálás (SEO). A Joomla! és a Wordpress is tartalmaz beépített funkciókat a keresőoptimalizálás támogatásához, de ehhez kell még tartalom és néhány technika, ami biztosítja, hogy a Google szeresse a honlapodat. Az első lépéseket megteszem, és megtanítom, hogy hogyan tudod Te magad folytatni. De ez időt és folyamatos munkát igényel.

Hogyan tudunk kapcsolatban maradni?

Minden ügyfelemmel legalább egyszer szoktam személyesen találkozni, de van olyan is, akivel ez a távolság miatt kimaradt - ez egyáltalán nem akadályozza az eredményes közös munkát. Általában Skype-on keresztül kommunikálok (ingyenes és van képernyőmegosztás funkciója), de volt, aki a Teamviewer-t részesítette előnyben. Arra is volt példa, hogy kimentem egy ügyfélhez személyesen prezentációt tartani, és a külföldön lévő irodájuk egyik dolgozója Skype-on keresztül követett mindent. És persze telefon, e-mail :)

Ajánlott tárhelyszolgáltatók

Siteground

Biztonság, sebesség, innováció

Tarhely.eu

Minőségi magyar szolgáltató

3in1 Hosting

Olcsó, de színvonalas

Kedvencek

Az évek során kialakult, hogy előszeretettel használom néhány sablon- és bővítményfejlesztő csapat termékeit.